Albirea dentara

What-Are-Dental-ImplantsUn zambet stralucitor ne confera mai multa incredere in noi si ne ajuta in interactiunea sociala cu ceilalti. Atunci cand zambim atragem atentia pozitiv, ne integram mai usor in grupuri si trebuie sa recunoastem, ne bucuram de o atentie mai mare din partea prietenilor. Si acest lucru nu poate fi decat perfect…

Dar cum pot obtine un zambet stralucitor rapid si la costuri avantajoase?

Pentru persoanele care au dintii patati, albirea profesionala a devenit o alegere fireasca. Este adevarat ca exista numeroase produse destinate albirii dintilor ce pot fi cumparate direct din magazin, fara a avea nevoie de reteta, insa acestea nu se pot compara cu serviciile unui specialist pregatit in albirea dintilor.

In final, albirea profesionala a dintilor iti ofera rezultate relativ similare celor pe care le poti obtine folosind kit-urile disponibile in magazine, dar are in plus o serie de avantaje importante. In primul rand, ai siguranta ca de dintii tai se ocupa o persoana pregatita corespunzator, care chiar intelege si stie ceea ce face. Apoi, rezultatele tratamentului de albire vor aparea mai rapid.

Cum decurge o sedinta de albire profesionala?

Primul lucru pe care il va face dentistul va fi sa te consulte, pentru a decide daca in cazul tau este indicat sau nu un astfel de tratament. Exista detalii la care, probabil, nici nu te gandesti si carora nu le dai atentie – ca de exemplu, daca ai deja plombe de culoarea dintelui. Tratamentul de albire nu actioneaza asupra acestora si, ca atare, ele nu isi vor schimba culoarea. Odata ce ai stabilit, impreuna cu stomatologul tau, ca ai nevoie de tratamentul de albire, iti vor fi prezentate mai multe nuante pe care le poti obtine.

Cat de mult mi se vor albi dintii in urma unui tratament profesional la medicul stomatolog?

Aceasta este o intrebare la care nu putem raspunde cu exactitate, intrucat exista numerosi factori ce influenteaza rezultatul final al tratamentului de albire.

1. Tipul coloratiilor

Cand dintii au o culoare galbuie cauzata de coloratii extrinseci – produse de factori externi (fumatul, consumul de cafeavin rosuceaiuri etc), rezultatele albirii vor fi spectaculoase.

Insa in cazul coloratiilor intrinseci (de exemplu cele rezultate in urma tratamentului cu tetraciclina) – culoare neuniforma,  gri-cenusie, smalt translucid- dintii vor deveni mai albi doar cu cateva nuante, efectele fiind mai putin vizibile. De asemenea, in cazul dintilor foarte deschisi la culoare, diferentele in urma acestui tratament nu vor fi foarte mari, intrucat capacitatlea naturala de albire este limitata.

2.  Varsta

O data cu inaintarea in varsta, componenta minerala a smaltului scade cantitaiv, acest lucru influentand negativ rezultatele tratamentului de albire.

3. Structura smaltului

Transmiterea genetica are un rol important, capacitatea de albire fiind direct proportionala cu componenta minerala din structurile dure dentare.

De rezultatele procesului de albire profesionala te poti bucura ani la rand sau, alteori, cateva luni – in functie de propriul tau stil de viata. Nu exista insa niciun dubiu ca un astfel de tratament ne ajuta sa fim mai increzatori in noi insine si sa ne simtim mai bine.

In doar 45 de minute in cabinetul stomatologic vei obtine dinti mai albi cu pana la 8 nuante. Un tratament personalizat, rapid, cu efecte vizibile imediat si care te ajuta sa intineresti cu 10 ani!

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>