La birou conteaza ce pantofi porti !

Poate ca seara trebuie sa fugi direct la un eveniment.

Poate ca seara trebuie sa fugi direct la un eveniment.

Avem placerea de a va anunta oficial ca suntem Ambasadoare DASHA! Adica am decis ca nu e suficient ca purtam toata ziua cu noi gentile si pantofii lor pentru ca ne plac. Vrem sa va aratam si voua cat de frumoase si practice sunt produsele lor.

Si pentru ca vrem sa va transformam in fane inraite (daca nu cumva am reusit deja asta), am purces la executia unei sedinte foto exemplificatoare.

Am ales sa desfasuram ostilitatile in prezenta fotografului nostru preferat – Catalin, caruia ii multumim ca ne citeste gandurile si are mai multa rabdare decat noi doua la un loc.  Si pentru ca ne petrecem o buna parte din zi la birou sau la intalniri/prezentari in sali de sedinte, ne-am gandit ca cea mai buna locatie pentru a sublinia importanta  „vitala” a gentilor si pantofilor in viata unor femei active dar si diversitatea „peisajelor” business in care acestea se desfasoara, ar fi showroom-ul MOBEXPERT OFFICE.

Va mai spunem doar ca DASHA are o oferta variata de genti si incaltari (texturi, culori, modele) si ca produsele sunt de calitate, iar pantofii (inclusiv cei cu tocuri ametitoare) sunt uimitor de comozi. Si ca produsele din sedinta foto sunt la vanzare pe site-ul lor.

Nu uitati ca, in calitate de Ambasadoare DASHA, v-am bucurat (si o facem in continuare) cu o reducere speciala de 15 % la cumparaturile de pe site-ul lor daca utilizati codul 30ROCKS.

This entry was posted in BEING 30ROCKS, SESIUNI FOTO and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>