Arome de mar

Vine primavara si totul revine la viata, culorile sunt din ce in ce mai puternice, incat uneori ajung sa doara, in aer simti numai arome de flori si parca mai mult ca oricand iti doresti sa te invalui cu fiecare dintre ele. Si tot primavara este parca cel mai potrivit moment din an sa iti reimprospatezi sertarul cu parfumuri, si in acest moment am gasit combinatia perfecta.

Avon Cosmetics tocmai a anuntat intr-un cadru placut si relaxant aparitia unui nou parfum, unul mai special de aceasta data. Pentru ca alaturi de notele traditionale, florale (si aici combinatia este la fel de ametitoare: violeta, bujor si… zmeura) apare, pentru prima data nota fructata, prin extractul natural 100% de…. mar verde. Explozie de esente ce te duce cu gandul la prospetime, viata, culoare, tinerete, feminitate.

Only Imagine va fi disponibil incepand cu luna aprilie la distribuitori, asa ca nu veti mai avea mult de asteptat. Pana atunci va las cu imaginile care sunt mai mult decat sugestive.

 

 

 

This entry was posted in INGRIJIRE, MINTE, NE PLACE, NOUTATI, RECOMANDAM, SUFLET, TRUP and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>