Blush (2) – Tehnici de aplicare si structurare a fetei

Blush 2 - structurarea feteiOdata ce veti stapani tehnicile de aplicare a blush-ului, este incredibil ce puteti face cu cateva tuse aplicate in zonele potrivite ale fetei, in functie de trasaturi.  Inarmati-va cu un blush bej-maro mat si o pensula mare, dar aplatizata pentru o structurare cat mai precisa. Blush-ul se aplica la nivelul tamplelor, pometilor si de-a lungul nasului. Veti obtine efectul de “subtiere” a fetei si tusele esentiale pentru structurare, ideale pentru fotografii.

Structurarea fetei se face in functie de forma sa: ovala, triunghiulara, rotunda sau patrata.

 • Fata ovala. Aplicati blush-ul in centrul pometilor, lasand extremitatile neatinse sa capete amploare.
 • Fata triunghiulara, in forma de diamant, inima. Blush-ul se aplica in diagonala, dinspre tample spre centrul pometilor, pentru a da volum mandibulei.
 • Fata rotunda. Trasati blush-ul in orizontala pentru a taia zona plina a pometilor.
 • Fata patrata. concentrati-va pe zona cea mai proeminenta a pometilor, pentru a indulci linia mandibulei.

Blush-ul este un produs de make-up cu o personalitate aparte: poate fi aplicat singur pe fata, fara alt produs de make-up, obtinand un efect de tonifiere. Niciun alt produs de make-up nu poate egala efectul blush-ului. Pe de o parte poate indulci trasaturile, dar, pe de alta parte le poate inaspri, daca nu il aplicati corect, in nuanta si la intensitatea potrivite si  intotdeauna in lumina naturala.

Ti-a placut? Da mai departe!

  Pe aceeasi tema

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>