Buze perfecte direct din… cabinetul dentistului

estetica faciala Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, imaginea conteaza. Norocul nostru ca exista o larga paleta de servicii si produse care ne ajuta sa avem grija de fiecare detaliu. Si daca vorbim de detalii, sa ne gandim la buze si la cat de important este aspectul lor pentru imaginea noastra.


Idealul

Intr-o situatie ideala, latimea buzelor ar trebui sa fie egala cu distanta dintre cei doi irisi ai ochilor. De asemenea, se considera ca la impartirea zonei dintre baza nasului si barbie in trei parti egale, buzele perfecte trebuie sa se afle la o treime distanta intre acestea.

Unghiul dintre baza nasului si buza superioara ar trebui sa aiba o valoare cuprinsa intre 98,5 si 99 de grade. Proeminenta buzei depinde de adancimea tesuturilor moi, de musculatura si de dinti, dar si de structura osoasa a fiecaruia. In mod ideal, buza superioara este cu 2-3 mm mai proeminenta decat cea inferioara, iar aceasta din urma este mai mare decat cea de sus.

Cu toate acestea, nu este cazul sa investiti intr-o trusa geometrica! Acestea sunt reperele pentru ceea ce se numeste cel mai ridicat standard in estetica buzelor.Realitatea

Buzele pline arata sanatos si mai atragator dar  obtinerea sau intretinerea lor prezinta si cel mai mare grad de dificultate in ceea ce priveste eficienta tratamentelor cosmetice. Multe persoane apelează acum la fillere dermale (injectare cu acid hialuronic) pentru a obtine buze cu mai mult volum si, in acelasi timp, cu un aspect natural.

 O solutie

Marirea nechirurgicala a buzelor devine unul dintre cele mai populare tratamente cosmetice non-invazive ale zilelor noastre.  Odata cu aparitia noilor generatii de substante, cum ar fi acidul hialuronic, ne putem mari buzele rapid si in siguranta, fara a mai avea teama că vor avea un aspect inestetic. Iar noile tehnici ajuta la obtinerea unui look natural si de efect.

Fillerele dermale pot oferi rezultatul unor buze perfect echilibrate care sa le pastreze intacta functionalitatea si sa le ofere un look fresh si natural. Folosirea acestui tip de substante este recomandat pentru cei care isi doresc buze voluptoase cu un contur perfect.

De asemenea, folosirea fillerului la marginea buzelor poate reduce si chiar minimiza ridurile verticale sau liniile inestetice care apar pe buze. Acidul hialuronic ajuta la intinderea ridurilor si la definirea conturului buzelor.

Cand vine insa vorba de specialistul in estetica faciala care se ocupa de buzele noastre exista doua variante: fie este foarte priceput, fie deloc! Si e important sa ne bucuram de prima varianta atat din punct de vedere al rezultatului final cat si din punct de vedere al riscurilor la care ne-am putea expune in a doua situatie.


Cine ne ajuta?

Pentru ca este important ca procedura de marire a buzelor sa fie realizata corect, estetica dentara si faciala a specializat medicii dentisti in aceste arii ale frumusetii: fata si dantura. Astfel, principalele atuu-uri ale medicului dentist cu supraspecializare in Estetica faciala sunt cunostintele sale medicale si confortul recuperarii rapide, nedureroase, fara surprize neplacute. Caci, pana la urma, cine cunoaste cel mai bine mecanismele corpului uman decat medicul?Totusi, cat costa buzele perfecte?

Desi costurile unei asemenea proceduri nu sunt tocmai mici, rezultatele sunt uimitoare si merita investitia. Uneori puteti avea chiar noroc sa le gasiti in promotie.

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>