Retineti perioada!

Pana pe 24 aprilie (incepand de azi!), va invit sa adunam impreuna cat mai multe motive de bucurie.

BusinessWomanMagazine a demarat o campanie (9-25 aprilie)  de donatii ce ar putea face ziua de Paste mai frumoasa si mai luminoasa, copiilor si batranilor gazduiti la Manastirea Petru Voda (Parintele Iustin Parvu). Incerca, de asemenea, sa ajute unul din cazurile umanitare prezentate la „Romania are suflet” – RTV.

Pentru ca intreg anul ne lasam coplesiti de miile de lucruri pe care trebuie sa le facem la birou sau acasa si uitam ca langa noi, foarte aproape, cineva are nevoie de ajutorul nostru, fie el cat de mic. Uitam ca sunt copii care nu se bucura de jucarii, uitam ca sunt batrani care nu au un ou pe care sa il inroseasca. Oricine poate participa, cu cat poate si cat vrea. 

Pe 24 aprilie, la Palatul Ghica va avea loc Ester Charity Ball, un eveniment dedicat acestei campanii, menit sa sporeasca vizibilitate campanieie si implicit sa aduca noi parteneri initiativei de a aduce zambetul pe buzele celor mai putin norocosi.

Daca vreti sa le sustineti initiativa si puteti contribui cu haine, alimente, jucarii sau alte cadouri, am sa va rog sa o contactati direct pe Oana Dinca (oana.dinca [at] themarketer.ro) pentru a va putea coordona.

Va multumesc!

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NE PLACE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>