CE FACEM IN WEEK-END IN BUCURESTI?

AFIS-SOFISTICAT_NOV_rDaca nu parasiti capitala in week-end, nu veti avea timp sa va plictisti daca ramaneti in Bucuresti si nu vreti sa petreceti lenevind in pat cu telefoanele inchise. Ca de obicei, exista o sumedenie de evenimente pe toate gusturile care se petrec in cele doua zile libere, care isi pot face loc in agenda voastra cu succes. Mai jos gasiti cateva dintre ele. Daca aveti si alte sugestii, completam cu drag.

Pentru inceput, propun sa ne desfatam privirea cu pisici sofisticate la Expozitia Felina Internationala de Toamna, care va avea loc la Sala Palatului pe 2 si 3 noiembrie intre orele 10 -17. Evenimentul este organizat de Asociatia SofistiCAT, iar la expozitia concurs vor participa peste 250 de pisici de rasa venite din diferite colturi ale lumii. Sambata are loc chiar un concurs special pentru pisici negre si albastre.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete etc.) la preturi promotionale. Vor fi picturi pe fata pentru cei mari si mici. Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii 5 lei, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.
***

Pentru a insenina complet week-end-ul de toamna, va propun de asemena sa vizitati Sweet Fest, targul de bunataturi dulci care va asteapta in perioada 1-3 noiembrie la Hanul lui Manuc, intre orele 10:00 – 20:00. Organizatorii spun ca este targul care indulceste Halloween-ul ;)
***

Tot in week-end puteti alege intre Obligo (Nu știm.Improvizam.) sau Sonoro (a VIII-a ediție a Festivalului International de Muzica de Camera).

Trupa Obligo va propune spectacolul Trupa Obligó in St. Petersburg, pe care il puteti vedea in Str. Gabroveni 55 A, unde pretul unui bilet este de 20 lei. Rezervari puteti face la 0729 191.855, 021 311.89.68

La SONORO pueti alege intre CHANTS D’EST – SONGS FROM SLAVIC LANDS, sambata, de la 19:00, la Palatul Cercului Militar Național, sau, in aceeasi locatie si la ceeasi ora dar duminica, VAZDUH .
***

Doar sambata, 2 noiembrie 2013, incepad cu ora 9:00 la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Soseaua Panduri Nr 90, se intampla conferinta Fii bine cu tine! despre care am povestit mai multe aici.

Evident, variantele: plimbari in parc, iesire cu prietenii, shopping, film la cinema sau TV sau pur si simplu o carte buna sunt la fel de recomandate week-end-ul acesta. Noi sa fim fericiti!

This entry was posted in CALENDAR EVENIMENTE, MERGETI ACOLO, NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>