Comoara disparuta in Bucuresti, proprietarii apeleaza la public pentru a o recupera

13O misterioasa comoara din Madagascar ce urma sa fie expusa in Romania a disparut din fata clubului Biavati din Bucuresti cu tot cu TIR-ul in care fusese transportata, chiar in timp ce organizatorii se pregateau sa o dezvaluie publicului.

Anuntata ca fiind unica in Romania, colectia continea o combinatie originala de obiecte si elemente exotice, urmand a fi expusa pentru o perioada limitata de timp in Bucuresti. In timpul evenimentului oficial de prezentare, camionul in care era pastrata pana la dezvaluire valoroasa incarcatura, presupusa a fi din aur, a disparut in circumstante neclare.

Conform organizatorilor, obiectele din colectie sunt atat de fragile si pretioase incat trebuie pastrate la temperaturi scazute pentru a nu se deteriora. Din acest motiv, imediat dupa incident, o celula de criza a fost instituita online pentru recuperarea de urgenta a camionului si incarcaturii.

Pe www.GasesteCamionul.ro, publicul este rugat sa anunte orice informatie referitoare la TIR-ul disparut. Oamenii sunt rugati sa se implice, contribuind cu indicii, fotografii, informatii despre localizarea camionului ce contine misterioasa incarcatura, precum si deconspirand posibilii suspecti implicati in disparitia sa. In cazul in care incarcatura va fi recuperata, organizatorii sunt dispusi sa imparta comoara cu toti cei care au trimis indicii si informatii.

“Fie ca e vorba de vedetele invitate, de reprezentatii presei, personalul din club sau orice alte persoane prezente sau nu la eveniment, oricine este suspect in acest moment. De aceea, avem nevoie de suportul tuturor pe www.GasesteCamionul.ro pentru a strange suficiente indicii incat sa gasim incarcatura si sa o impartim cu cei ce ne-au ajutat” au declarat organizatorii ce doresc sa ramana sub protectia anonimatului pana la recuperarea comorii.

A patra insula ca marime in lume, in Madagascar pot fi gasite cateva importante obiective din lista Patrimoniului Mondial UNESCO, precum si productii impresionante de ingrediente exotice, mirodenii si condimente. Despre aurul din Madagascar se cunosc foarte putine informatii, colectia ce urma sa fie expusa in Romania fiind anuntata ca o descoperire majora in domeniu. 

Am ales sa postez integral comunicatul de presa transmis de organizatori la eveniment pentru o mai buna intelegere a contextului.

This entry was posted in NOUTATI and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>