CONTURAREA TRASATURILOR (II)

kim kardashian trasaturi conturate (II)Saptamana trecuta v-am povestit despre doua aspecte extrem de importante care stau la baza realizarii unui contur frumos si natural al fetei: alegerea produselor potrivite pentru machiaj si a accesorilor pentru aplicarea acestor produse. Daca textura sau nuanta alese pentru conturare nu sunt potrivite, riscati sa obtineti acele dungi maro inestetice si total nenaturale.

Odata ce v-ati inramat cu produsele potrivite, ramane sa stabiliti care sunt zonele pe care vreti sa le umbriti si care sunt zonele pe care vreti sa le luminati, astfel incat sa ascundeti micile defecte si sa va puneti in evidenta atuurile.

Unde conturam?

Conturarea se face numai dupa ce ati uniformizat perfect tenul cu fond de ten si ati corectat cearcanele cu iluminator.

Incepeti cu pometii si conturati in functie de forma lor. Se umbresc pe sub umerii lor sau, daca acestia sunt mai plini, se umbresc direct pe proeminenta lor.

Continuati cu conturarea tamplelor in functie de forma fetei. Daca fruntea este mai lata, incepeti cu umbra de la radacina firelor de par, din centru catre mijlocul fruntii, in efect difuzat. Daca aveti o frunte ingusta, aplicati umbra pe zona laterala a fetei.

Tot prin conturare se poate ajusta si forma nasului. Puteti ingusta forma nasului, aplicand umbre pe laterale.

Si zona dintre ochi poate fi valorificata. Daca aveti ochii departati, puteti umbri radacina nasului pentru a micsora distanta dintre ei. Invers, daca ochii sunt prea apropiati, se poate aplica lumina in zona unghiurilor interne pentru distantare.

Cand conturam?

Cel mai potrivit moment pentru conturarea trasaturilor este in cazul unui machiaj de seara cand trebuie sa aratam impecabil. Dar asta nu inseamna ca nu se poate contura fata si in cazul unui machiaj diurn. Singura solutie este ca umbrele sa fie realizate subtil.

Iata ca ati aflat si raspunsul la intrebarea cum de arata toate vedetele impecabil in orice moment al zilei desi pare ca nu poarta machiaj. Acest efect subtil al conturarii trasaturilor face minuni!

Sursa foto

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>