Cum iti poti corecta vederea in doar doua zile, fara operatie laser

leo angartMiopia, hipermetropia si strabismul pot fi vindecate cu ajutorul acestei metode noninvazive 

Trainerul danez Leo Angart vine la Bucuresti la finalul acestei luni pentru a prezenta o metoda noninvaziva de a renunta complet la ochelari. Metoda prezentata in cadrul programului Vision Training l-a ajutat chiar pe Leo Angart, creatorul ei, sa isi recupereze integral vederea, dupa ce timp de 25 de ani a avut o miopie progresiva care ajunsese la dioptrii de -5,5

Aceasta metoda de corectare a vederii se realizeaza prin antrenarea ochilor si a creierului cu ajutorul unor exercitii simple care ajuta la vizualizarea imaginilor intr-un mod clar si focalizat. Invatarea metodei dureaza doua zile, cu mult mai putin fata de perioada de recuperare dupa operatia laser, de peste doua saptamani. In plus costurile sunt de patru ori mai mici si sunt eliminate complet riscurile pe care le presupune o operatie.

“Miopia, astigmatismul sau strabismul nu sunt boli, sunt obiceiuri. Aproape toti (98%) ne nastem cu o capacitate perfecta de a vedea fara defecte, ochii nostri au stiut la un moment dat cum trebuie sa vada clar. Anumite evenimente din viata noastra au creat o dereglare in modul nostru de a percepe mediul inconjurator, iar tensiunea adunata in muschii din jurul ochilor sau expunerea acestora un timp indelungat la anumiti stimuli ne-au facut sa pierdem capacitatea de a vedea imaginile intr-un mod clar. Acest lucru este reversibil, tot ceea ce avem de facut este sa ne reinstalam obiceiul sanatos pe care l-am avut inainte de a purta ochelari, obicei care se reinvata in cadrul acestui training”, a declarat Leo Angart, cel care a dezvoltat si promovat acest concept in peste 40 de tari.

Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi corecteze:

  • Miopia
  • Hipermetropia
  • Astigmatismul
  • Strabismul
  • Ambliopia
  • Problemele de coordonare a ochilor

“Desi am aflat de pe site-ul lui Leo Angart ca el a reusit sa isi modifice o miopie severa, la inceput am fost foarte sceptic in privinta succesului sau. Daca nu as fi putut sa trec peste neincrederea initiala si sa particip eu insumi la acest curs, in mod sigur astazi as fi purtat ochelari cu dioptrii de minim -3, -4. Rezultatul avut m-a convins sa fac tot posibilul ca acest training sa fie disponibil si in Bucuresti, pentru a da si altor persoane posibilitatea de a scapa, ca si mine, de ochelari odata pentru totdeauna”, a spus Andy Szekely, coordonatorul echipei AS Training & Coaching, cei care au adus cursul acesta in Romania.

Cursul dureaza doua zile, este tradus in limba romana, costa 1075 de lei si are loc in Bucuresti, in doua sesiuni diferite: 28 si 30 octombrie sau 29 si 31 octombrie. Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati pagina evenimentului, http://www.visiontraining.ro

ATENTIE! Pentru ca le-a placut entuziasmul meu legat de eveniment, organizatorii au decis sa ma sustina in a oferi 2 bilete cu o reducere substantiala cititorilor mei. Le multumesc pentru reactia prompta!

Asadar, daca sunteti interesati de participarea la acest curs, pot oferi 2 bilete cu o reducere de 300 RON fiecare (adica doar 775 RON pentru cursul de 2 zile!). Trebuie doar sa imi scrieti un mail pe blog [at] andreeastan.ro pana pe 25 octombrie pentru a va da restul detaliilor. Primii veniti, primii serviti.

This entry was posted in INGRIJIRE, MINTE, NOUTATI, RECOMANDAM, SUFLET, TRUP and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cum iti poti corecta vederea in doar doua zile, fara operatie laser

  1. Oare chiar asa sa fie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>