10 ani mai tanar in 24 h

promotie dentestetStiai ca tehnicile moderne utilizate in stomatologie, iti permit sa arati cu pana la 20 ani mai tanar in doar 24 de  ore? Redobandirea aspectului intinerit prin reconstructie dentara presupune folosirea unor proceduri de cosmetica ce au drept rezultat efectele facelift-ului traditional, intr-o singura vizita la cabinetul medicului dentist.

Pe masura ce inaintam in varsta, arcadele dentare, in special cea inferioara, au tendinta de a se retrage afectand armonia intregii fizionomii. Datorita metodelor moderne de estetica dentara si facial, aceste probleme pot fi inlaturate in doar o zi! Buzele isi recapata volumul, tenul devine mai luminos si mai ferm, iar zambetul iti completeaza look-ul perfect.

Datorita unor proceduri moderne, iti poti reinventa look-ul apeland la servicii dentare de ultima ora sau la proceduri de estetica faciala: de la sisteme revolutionare de implant dentar multiplu imediat, fatetele dentare folosite de vedetele de la Hollywood, la cea mai avansata tehnica de albire dentara cu lampa ZOOM si pana la interventii de estetica faciala cu Botox sau acid hialuronic.

Cum iti pot schimba radical aspectul aceste proceduri?

Odata cu inaintarea in varsta, nivelul de colagen si elastina scade, iar pierderea dintilor poate provoca schimbari majore in aspectul general al intregii fete. Toate aceste solutii de reconstructie dentara si de estetica faciala au efecte uimitoare de reintinerire. Conform studiilor internationale, peste 80% dintre persoanele care au beneficiat de aceste tratamente se bucura de un aspect vizibil intinerit.

O echipa de medici dentisti, certificati international in estetica dentara si faciala te pot ajuta sa iti recapeti aspectul perfect, stralucirea zambetului si increderea.

Candidatul ideal se poate confrunta cu:
- Lipsa unuia sau mai multor dinti
- Lucrari protetice deteriorate
- Dinti tociti sau disproportionati
- … sau un pacient care isi doreste sa obtina un look perfect, intr-un timp foarte scurt!

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>