Designeri romani la Festivalul George Enescu

anca trestian si alina turdean masa leaf 4Festivalul International George Enescu adauga in acest an noi componente care sa promoveze Bucurestiul ca o capitala moderna si creativa, sub sloganul “Magia exista”.

Unul dintre proiecte este un centru de presa modern, realizat in colaborare cu Bucharest Design Center cu sprijinul UniCredit Tiriac Bank.

Este vorba despre personalizarea cu obiecte –concept functionale ale designerilor romani de produs a spatiului de primire a jurnalistilor, a unui salon destinat invitatilor VIP, si doua spatii pline de personalitate, destinate interviurilor televizate cu marii artisti ai lumii prezenti la Bucuresti in luna septembrie.

Am fost, evident sa vad cu ochii mei cum sta treaba. Sta bine. Este un prim pas important facut  in directia aceasta, bine asociat cu un eveniment de notorietate. Ii salut si ii felicit pe toti ce implicati in proiect.

Cred insa ca putem mai mult si sunt convinsa ca la anul vom vedea cu ochii nostri acest lucru. La urma urmei, oricat de talentati ar fi designerii si cat de frumoase si functionale produsele lor, nu vor reusi niciodata sa schimbe complet un spatiu lasat in aceleasi conditii de cand a fost construit, fara alte modificari ale acestuia. Vor putea, cel mult sa creeze niste insule de fericire estetica intr-o mare de mochete vechi si pereti cu iz al anilor de aur.

Mergeti insa sa le vedeti, chiar daca nu reusiti sa ajungeti la festival. Spatiile sunt pozitionate la etajul 1 al Salii Palatului din Bucuresti si se vor regasi pe traseul oficial al festivalului, functionale pana la data de 28 septembrie 2013.

Mai jos gasiti o selectie a celor care mi-au placut.

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>