Masina care spala cu apa rece

Lansare Samsung_gama noua de Frigidere si Masini de spalat_2Atentie, acest post poate fi considerat un anunt de interes public pentru ca se refera la electrocasnicele din viata noastra de zi cu zi si cum tehnologia reuseste din ce in ce mai des sa le transforme in ajutoare de nadejde.

Saptamana trecuta cei de la Samsung au anuntat in cadrul unui eveniment la Bucuresti noua gama de masini de spalat (Eco Bubble 500).  De retinut este ca tehnologia incorporata permite spalarea cu apa rece -un plus din toate unghiurile din care poate fi privita problema. Mai precis, se utilizeaza un generator de spuma, care este pornit la inceputul ciclului normal de spalare. Acesta injecteaza aer in apa rece folosita, dizolvand si activand detergentul, care ajunge mult mai rapid la rufele din cuva. Spuma intra in contact cu fiecare tesatura, fiind astfel o solutie mult mai eficienta de spalare a rufelor la temperaturi joase si economisind, in acelasi timp, energie. Suna intr-adevar ca o masinarie care sa ne ajute sa ne protejam hainele sensibile si … portofelele pe termen lung.

In cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si gama de frigidere (REF. 3050), ce incorporeaza compresorul Digital Inverter, care permite reglarea rapida a temperaturii cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usilor frigiderului. In plus, acest compresor scade si nivelul de zgomot emis, care echivaleaza cu zgomotul existent in interiorul unei biblioteci publice pe timp de zi.

O tehnologie fantastica daca stau sa ma gandesc la cate am patimit cu frigiderele inca de pe vremea celor care trebuiau sa fie sistematic dezghetate si pana in ziua de azi cand inca ma mai sperii de mesajele sonore emise de electrocasnica din dotare.

This entry was posted in NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>