Epilatul in randul barbatilor

epilare barbatiDorinta de a arata cat mai bine a devenit un lucru deosebit de important, iar de cativa ani, barbatii devin din ce in ce mai cocheti si preocupati de aspectul exterior (corp atletic, bine lucrat, ten ingrijit, piele catifelata, si mai nou epilarea a devenit un lucru extrem de important atat din punct de vedere estetic cat si pentru mentinerea unei ingiene corecte).

Daca inainte recurgeau la epilare cu preponderenta sportivii, acum din ce in ce mai multi barbatii sunt atenti la aspectul corporal, incercand sa elimine eficient pilozitatea incomoda si inestetica. De asemenea epilarea definitiva este indicata in cazul barbatilor tineri cu pilozitatea incomplet dezvoltata.

Produsele de epilare sunt mixte: crema epilatoare sau ceara sunt metode folosite atat de barbati cat si de femei.

Epliarea definitiva IPL este evident cu mult superioara epilarii clasice, dar in cazul barbatilor un motiv suplimentar il reprezinta lipsa unor produse de epilat specific masculine.

Zonele tratate sunt de regula umerii, pieptul, ceafa si spatele, precum si diferitele parti ale fetei, de exemplu uniformizarea liniei perciunilor.

Epilarea definitiva IPL rezolva aceste cerinte cu eficienta si minim de risc, si este indicata in marea majoritate a situatiilor.

sursa foto

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>