Gargantua d’oro

gargantuaBucurestiul are o noua destinatie culinara prietenoasa si savuroasa, in noua locatie, Gargantua d’oro, restaurant care face parte din lantul deja binecunoscut Gargantua, alaturi de restaurantul Garagantua – In the Park si sala de evenimente Garagantua Anniversaire.

Gurmanzii si nu numai, se pot bucura de o locatie eleganta, in centrul monden al Bucurestiului: restaurantul Gargantua d’oro, amplasat in zona Pietei Dorobanti.

Bunul renume de care se bucura restaurantele Gargantua garanteaza servicii impecabile si preparate delicioase, alese cu grija din toate colturile lumii si realizate de maestri bucatari!

Si pentru ca vorbeam de maestri bucatari… staff-ul restaurantului condus de Maestrul bucatar Lucian Horotan este pregatit sa faca demonstratii de talent si performanta in arta culinara.

Reprezentantii bucatariilor Europei, sub bagheta atenta a Maestrului Lucian Horotan, un expert al bucatariei Fusion, sunt pregatiti si va asteapta la Gargantua d’oro cu preparate si specialitati deja incercate in locatiile mai vechi din cadrul lantului de restaurante.

Dar noutatea de la Gargantua d’oro o reprezinta specialitatile japoneze pregatite de Sushi Chef Ken, in diferite prezentari ce tin de cultura asiatica, sushi rolls, salata japoneza cu mango, spring rolls. Atent la detalii si cu gusturi rafinate, preparatele Chef-ului Ken sunt o carte de vizita pentru noi.

La Gargantua, povestile iti sunt ascultate, prietenii iti sunt primiti cu drag, iar partenerii de afaceri sunt intampinati cu profesionalism.

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>