Manifest 30rocks?

ABC_1279Pe la 30 de ani suntem undeva pe la jumatatea drumului. Am invatat suficiente de la si despre viata si corpul este inca suficient de tanar incat sa ne permita sa ne bucuram de el la cote maxime. E perioada minunata a vietii in care marea majoritate bifam implinirile sau ne setam obiective mult mai clare in baza experientei acumulate.

E perioada din viata in care gasim cea mai mare diversitate a statusurilor sociale, a preocuparilor, a personalitatilor dar si a dilemelor specifice unei jumatati de drum. Si tocmai de aceea sunt atat de multe lucruri de povestit despre anii astia incat merita sa se scrie despre viata la 30+ … un blog intreg!

Noi (Andreea si Bogdana) tinem sa va spunem insa din start ca acesta este un blog despre experientele noastre personale in  viata la 30 de ani. Este locul unde vom transmite sincer, in direct si pe bune:  locuri de vazut, evenimente de (ne)ratat, noutati pe care nu le putem trece cu vederea, sfaturi izvorate din experientele si pataniile noastre, preferintele noastre legate de moda, beauty si stil de viata, despre cariera, familie, relatii sau singuratate, provocari, dileme sau reusite.

Si cum nu vrem sa fie un blog doar despre femei (si barbatii au 30 de ani) vom avea grija sa echilibram mereu  balanta.

This entry was posted in BEING 30ROCKS, EDITORIAL. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>