Campania H&M rabla

H&MAnuntat anul trecut si asteptat cu mult interes si dulapurile pline de haine pregatite pentru a fi „donate”, se pare ca programul H&M rabla se va desfasura….altfel decat previzionat initial.

Interesata de subiect pentru ca este o abordare noua in piata, mai ales in conditiile in  care poti aduce in schimbul voucher-elor haine indiferent de marca sau conditia lor (sunt curioasa cati le vor duce inclusiv nespalate) dar si pentru ca las lunar niste bani in magazinele lor, am  fost atenta de la inceput la modul in care se desfasoara „ostilitatile”.

Pentru ca  in presa, mai departe de comunicatul oficial preluat cu succes copy –paste de toata lumea, nu am gasit informatii actualizate decat in foarte putine locuri, mi-am permis sa ma interesez personal, direct la angajati, de status (nici pe site-ul lor nu am gasit nimic). Si iata ce am aflat:

-          Campania nu a inceput pe 13 februarie (cum anuntasera reprezentantii companiei la inceputul anului) ci va porni pe 21 (cel putin pana in acest moment aceasta a fost decizia anuntata inclusiv oficial, intr-un alt comunicat preluat cu succes copy -paste). Inca nu e clar cat va dura, dar cel mai probabil o saptamana.

-          Se vor putea aduce maxim doua pungi pe zi. Desi mi s-a spus ca nu conteaza, marimea sau greutatea acestora este inca un mister pentru toata lumea (ceva imi spune ca dupa prima zi in care vor primi pungute de 1 leu cu un tricou indesat in ele, vor reveni asupra acestui detaliu).

-          In schimbul pungilor cu haine se vor primi la schimb maxim doua vouchere in valoarea de 5 RON fiecare. Asta in situatia in care sumele anuntate initial oficial pentru Romania erau de 20- 25 RON iar  cele din afara tarii: 5 lire in UK . Da, vorbim tot de cifra 5, doar ca de alta valoare!);

-          voucherele au valabilitate de 6 luni dar nu pot fi folosite cumulat si pot fi aplicate doar la cumparaturi mai mari de o anumita suma (inca nu e clar nimanui care va fi aceasta)

-          campania va fi activa in doar doua magazine din centrele comerciale din Bucuresti: Unirii si Baneasca Shopping (probabil si cateva din tara dar oricum nu in toate magazinele lor asa cum au anuntat initial)

Interesant, nu?

sursa foto

This entry was posted in RECOMANDAM, REVIEWS and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Campania H&M rabla

  1. lavinia says:

    M am tot uitat pe net sa aflu mai multe detalii si pana la urma m ai lamurit tu.
    Au facut ce au facut si nu se merita deloc..parerea mea.Ms mult pt detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>