Coltul cu zvonuri

madalina ghenea si gerard butlerPe senzuala olteanca Madalina Ghenea se pare ca o paste un inel de la iubitul ei, Gerard Butler. Cel putin asa umbla vorba prin presa locala si internationala preocupata cu vietile altora.

De vina pentru toate acestea sunt de buna seama cei doi care se plimba in ochii lumii prin magazine de bijuterii (probabil ca merg si prin magazine de incaltari, de unde am putea deduce ca Gerard se pregateste sa ii dea niste papuci Madalinei).

La urma urmei nici nu mai conteaza subiectul atata vreme cat exista si poze cu cei doi, spre deliciul ocular al tuturor.

 

ZVON, zvonuri, s. n. 1. Știre, veste (care circulă din om în om); p. ext. informație neîntemeiată, care nu a fost verificată (și uneori tendențioasă). 2. Rumoare produsă de glasuri, de activitatea sau de mișcarea unei mulțimi; gălăgie. 3. Zgomot confuz, ușor, nedefinit din natură (produs de ape, frunze, vânt, păsări etc.); foșnet, murmur, zumzet. 4. Sunet depărtat produs de clopote sau de instrumente muzicale. [Var.zvoánă s. f.] – Din sl. zvonŭ. 

Sursa foto

This entry was posted in NOUTATI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>