Made to measure!

RazvanValceanuFiecare dintre noi stie cat de dificil este sa gasesti cadoul perfect pentru o persoana draga sau un partener de business, evitand in acelasi timp aglomeratia din magazine specifica perioadei dinaintea Craciunului. De aceea, cu ocazia sarbatorilor, Răzvan Vâlceanu lanseaza Gift Cerificate-ul pentru camasi made to measure ce poate fi achizitionat atat de persoane fizice cat si de companii, pentru angajatii ori clientii lor.

Gift Certificate-ul  pentru camasile made to measure Răzvan Vâlceanu a fost gandit ca o solutie pentru stilul de viata alert al oamenilor din zona de business, cu avantaje atat pentru persoana care daruieste cadoul, cat si pentru cea care il primeste. Posesorii Gift Certificate-ului vor veni la showroom-ul Răzvan Vâlceanu  pentru a-si realiza o camasa made to measure, in functie de preferintele lor, iar persoana care daruieste certificatul cadou are siguranta de a fi oferit un cadou inspirat. Mai mult, Gift Certificate-ul pentru camasi made to measure Răzvan Vâlceanu poate fi o alternativa eficienta si la clasicele cadouri corporate.

Valoarea certificatului cadou este de 449 lei si poate fi achizitionat începând cu 12 decembrie, prin comanda de pe site-ul razvanvalceanu.ro sau de la showroom-ul Răzvan Vâlceanu din zona Domenii.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>