MAKE-UP KIT DE VARA

(1) Kit makeup vara - sursa Giorgio-Armani-Summer-2013-Beauty-Collection-1Ten

Folositi o apa demachianta pentru curatarea impuritatilor, tonifiati apoi tenul cu o lotiune specifica sau cu apa termala si hidratati cu o emulsie non-grasa, cu factor de protectie solara. Crema trebuie adaptata nevoilor fiecarui tip de ten. De exemplu, un ten gras are nevoie de o formula matifianta.

Daca nu aveti imperfectiuni, puteti aplica un primer satinat inaintea fondului de ten. In cazul in care tenul vostru sufera de imperfectiuni, evitati folosirea primer-ului; acesta va atrage si mai mult atentia asupra lor.


Pe timpul verii, alegeti un fond de ten pe baza de apa. Va rezista la transfer si nu va va incarca tenul. Pentru cearcane, alegeti un corector tot in textura fluida.

Fixati machiajul cu o pudra pulbere translucida, folosind miscari de tapotare. Veti avea tenul mat pentru o perioada mai mai mare de timp, iar machiajul va rezista transpiratiei cauzate de caldura.

Sprâncene. Pe timpul verii, inlocuiti fardul de sprancene cu un creion de sprancene, care persista mai mult pe timpul zilei.

Ochi

Paleta cromatica a fardurilor de 2 urmeaza doua mari directii. Pe de o parte puteti folosi intreaga gama de nuante specifice verii, perfecte pentru pielea bronzata: auriu, bej satinat sau maro. Pe de alta parte, puteti incerca o paleta colorata in nuante de albastru, verde sau oranj.

Optati pentru texturi mate sau satinate, iar pentru a va asigura ca fardul nu se transfera, le puteti incerca si pe cele waterproof.

Machiajul ochilor poate fi completat cu un creion de ochi sau eyeliner si o tusa de mascara, tot in texturi waterproof.

Buze

Aici aveti 2 posibilitati, in functie de starea de spirit. Fie colorati discret buzele in nuante naturale de nude sau roz pal, fie indrazniti cu nuante de rosu sau corai.

Blush

In obraji, culorile verii sunt teracotta sau piersica, iar efectul este cel de piele sarutata de soare.

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>