MedLife lanseaza Centrul de Chirurgie Oncoplastica

MedLife Cancer la SanMedLife  intra pe o noua nisa si deschide un centru de diagnostic, tratament si reconstructie a sanilor dupa mastectomie, incurajand depistarea precoce a cancerului mamar si tratarea acestuia in stadii incipiente – Centrul de Chirurgie Oncoplastica MedLife. Centrul cuprinde o gama complexa de proceduri si interventii chirurgicale precum: screening ecografic, excizii sectoriale simple, ghidate ecografic sau cu reper metalic, punctie biopsie mamara, biopsia ganglionului santinela, mastectomii simple sau modificate, interventii pentru reconstructia imediata sau tardiva a sanilor dupa mastectomie, dar si reconstructia mamara in acelasi timp cu mastectomia.

Noul centru dispune de aparatura de ultima generatie atat pentru diagnostic cat si tratament, include o sala de operatie dotata cu echipamente performante, serviciu de garda 24/24 pe zona de ATI si chirurgie, servicii de urgenta, banca de sange si rezerve moderne pentru spitalizare. Potrivit reprezentantilor companiei, Centrul se adreseaza tuturor femeilor, dar mai ales celor care se regasesc in una din categoriile cu risc: au avut in familie cazuri de cancer mamar; au avut primul copil dupa varsta de 30 de ani; au avut déjà cancer mamar.

“Suntem bucurosi ca avem ocazia sa oferim femeilor din Romania o alternativa serioasa pentru diagnosticul si tratamentul cancerului mamar. Avantajul major pe care il punem la dispozitie acestora  este posibilitatea de a efectua operatia de reconstructie mamara in acelasi timp cu mastectomia, restabilind pe loc integritatea anatomica a zonei afectate. In acest fel, nu numai ca ajutam pacienta sa evite perioada de trauma psihica prin care trece dupa mutilarea post mastectomie, dar o si readucem in activitatea cotidiana mult mai rapid, externarea fiind realizata in 24 de ore” a declarat dr. Radu Ionescu, medic primar chirurgie plastica, Coordonator Centru.

Statisticile arata ca anul trecut 6000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san, potrivit datelor Institutului National de Statistica si mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire ale acestora. Rata de supravietuire in situatia descoperirii din timp a cancerului de san, in stadii incipiente, este de 96-98%.

Pentru a veni in intampinarea femeilor care sunt preocupate de sanatatea lor, MedLife lanseaza, odata cu Centrul de Chirurgie Oncoplastica, campania de screening ”Povestile despre cancerul la san nu sunt povesti…”. Astfel, toate femeile care nu au mai fost demult la un control, pot beneficia de preturi speciale pentru serviciile de screening mamar. Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2013, programarile fiind realizate la numarul de telefon 021 9646.

This entry was posted in NOUTATI and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>