Meet Uma Thurman!

Campari Calendar 2014_(8)Iubesti moda si evenimentele glam? Campari®, bautura de renume mondial si simbolul clasic al stilului si al culturii italiene, iti lanseaza o provocare. Cu un strop de inspiratie si o doza de noroc, o poti intalni pe captivanta vedeta a Calendarului Campari 2014, actrita Uma Thurman, toamna aceasta, la Milano.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatia Meet&Greet Uma Thurman pe www.facebook.com/CampariRomania si sa creezi, in jurul rosului vibrant Campari, outfitul perfect pentru o seara de vis in compania actritei.

Intra in aplicatie si fii tu „Lady in Red”! Ai la dispozitie diverse accesorii si piese vestimentare pentru a-ti crea outfitul preferat. Cand ai terminat, salveaza-l in galeria Campari si completeaza formularul de inscriere in competitie. Ca sa iti maximizezi sansele de castig, poti crea cate doua outfituri pe zi, in fiecare zi, pana la finalul promotiei, pe 21 octombrie.

Marele premiu va fi o invitatie la evenimentul de lansare a Caledarului Campari 2014, ce va avea loc pe 10-11 noiembrie, anul acesta, la Milano, si pentru care Campari iti ofera inclusiv tinuta de ceremonie.  In ultima saptamana de promotie, Campari va extrage cinci finalisti si cinci rezerve pentru premiul cel mare. Fiecare dintre acestia va participa la un interviu in urma caruia va fi ales castigatorul, in functie de fluenta in limba engleza si cunostintele despre viata si cariera Umei Thurman. Premiile secundare constau in 12 sticle de Campari, care vor fi oferite pe parcursul celor patru saptamani de promotie.

This entry was posted in NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>