Mergem la Cinema sau la sala VIP?

Ma gandeam de ceva timp sa fac o comparatie intre  costul unei seri la cinema la o sala obisnuita si la o sala VIP. Am ajuns in ultimul an in mai toate salile VIP de cinema din Bucuresti si trebuie sa recunosc: confortul fotoliilor din sala (unii au canapele de piele, altii fotolii pe care le poti aranja dupa plac), catering-ul all inclusive si placerea vizionarii unui film alaturi de mai putini spectatori merita sa iei aceasta decizie.

Nu am facut insa niciodata un calcul exact legat de care ar fi diferenta financiara a unei asemenea alegeri. Nu se numeste sala VIP degeaba, biletul este ceva mai scump. Cu toate acestea, daca stai sa pui cap la cap toti banutii pe care oricum ii cheltui intr-o seara de film la mall, ajungi la concluzi ca experienta vizionarii unui film intr-o sala VIP te costa cam tot atat cat una obisnuita.

M-au ajutat cei de la PeoplePR care au venit cu ideea unui infografic pe care l-au realizat împreună cu VIP Studios din Grand Cinema Digiplex. Acesta evidentiaza avantajele de care un spectator se bucura daca alege sa petreaca o seara la una din cele două sali VIP.

Si iata cum costul unui bilet intr-o sala VIP nu depaseste valoarea unei seri obisnuite petrecute in mall si la cinema, unde in cele mai multe cazuri, iei masa la un restaurant si, odata ajuns la cinema, iti comanzi popcorn si apa.

GrandVipStudios_Infografic_

In plus, la Grand VIP Studios poti gasi mai multe motive de rasfat. In aceasta perioada, spectatorii sunt intampinati inainte de inceperea filmelor, in zona de lounge, de barmani care sustin show-uri de bartending sau de domnisoare care ofera masaje de relaxare la gat.

 

This entry was posted in NE PLACE, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mergem la Cinema sau la sala VIP?

  1. Mihaela says:

    Valabil daca mergi la film de luni pana vineri pana la ora 17…

    Eu pref Afi, pentru ca: fotoliile mi se par mult mai confortabile decat canapele de la Baneasa, nu imi trec cheleri prin fata ochilor in timpul filmului, pretul este si in weekend 65 RON/bilet (versus 95 la GrandVIP Studios).

    • 30rocks says:

      preturile difera de la cinematograf la cinematograf, dar comparativa sub forma de infografic ne-au oferit-o doar cei de la VIP Studios din Grand Cinema Digiplex. pana la urma conteaza si care mall e mai la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>