Micile schimbari

motivationalul de week-endSe spune ca adevarata viata incepe la iesirea din zona noastra de confort. Important este sa ne dam seama unde se termina aceasta si sa facem primul pas. Al doilea va veni de la sine.

Va vine sa credeti sau nu, micile schimbari in rutina noastra zilnica ne ajuta sa le facem mai usor pe cele mari, pentru ca o reusita (oricat de mica) ne da curaj si incredere. Lucrurile pe care nici macar nu le bagam in seama in rutina noastra zilnica ne pot face sa ne schimbam atitudinea, daca le acordam putina atentie.

Daca a trecut ceva timp de cand a expirat clasica promisiune a inceputului de an: de pe 2 ianuarie ma duc la sala,  nu va dezarmati. Alegeti sa folositi cu incredere scarile, chiar daca sunteti obositi, liftul are o panorama superba, va grabiti sau numarul etajului pare prea mare. Constientizati-va alegerea! Prima oara o sa va para greu, a doua oara putin ineficient, a treia oara o faceti din reflex si dupa o saptamana va veti simti multumiti si fericiti cu alegerea facuta.

Sursa foto

This entry was posted in EDITORIAL and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>