MINI

Mini Mini Happy Mini

De fiecare data cand vad un Mini ma cucereste pe loc. Si nici nu trebuie sa stiu multe despre el. Imi este de ajuns sa-l privesc.

Da. Stiu. Se spune in continuare despre noi ca suntem un dezastru in trafic,bla, bla, insa cred cu tarie ca unele dintre noi suntem chiar mai “bune” decat barbatii…la condus. Si avem si un simt al stilului mai dezvoltat. Nu uitam niciodata ca si masinile trebuie sa fie in trend cu moda. Masina este ca pantoful. Trebuie sa ne atraga ca sa-i cumparam. Altfel vor sta mult si bine in vitrina. Alegem masini care sa ne reprezinte si care au farmec. Asa cum are si Mini Cooper S Cabrio. O masina absolut dementiala, facuta sa intensifice placerea condusului. Este masina ideala pentru femeia de oras. Nu ai cum sa te plictisesti de el sau cu el pentru ca tot timpul pare a fi pus pe joaca. Butonul “Sport” ii dezvaluie si mai bine temperamentul salbatic, iar motorul de 184 CP il face si mai periculos.

Acoperisul textil poate fi indepartat in doua trepte. Mai intai de deasupra locurilor si fata si apoi complet. Aici trebuie sa va marturisesc ca daca nu ati gasit loc la coafor sa nu va enervati, MNI va ofera cea mai noua si mai ieftina coafura. Cat despre interior este modern, primitor si confortabil, scaunul copilului poate fi pus cu usurinta, iar daca aveti de gand sa faceti o iesire ..ca fetele, spatiu este suficient si pentru ele. Despre portbagaj insa va spun ca nu este foarte mare, destul de mititel, adica doar cateva pungi de shopping si atat!! Mi-ar fi placut cei drept sa fie mai incapator, insa nu am sa-l descalific pentru asta. Cred ca ma descurc sa aduc cateva borcane cu muraturi de la mama sau sa il incarc cu cateva pachete de pampers.

Va doresc sa va indragostiti de Mini Cooper S Cabrio! Eu sunt déjà.  

Lorena Buhnici

Mini Me

De cand am vazut prima data un Mini, mi-am dorit sa il conduc. Parea a fi pe gustul meu de la un capat la altul: o masina mica de oras dar cu suficienta personalitate cat sa atraga atentia tuturor, care sa se strecoare frumos in trafic si sa tasneasca la drum lung. Dar nu puteam decat sa ma bucur de imaginatia mea pana in momentul in care m-as fi urcat la volan pentru a-mi confirma teoria.

Si cum toate lucrurile pe care mi le doresc suficient de mult, intr-un final se intampla … am condus-o! Si nu am condus orice fel de Mini Cooper. M-am plimbat cu un fel de creme de la creme a brandului: Mini Cooper S Coupe (bine, ar mai fi Mini John Cooper Works dar nu sunt inca chiar atat de priceputa la condus incat sa o testez la adevarata ei valoare). Multumesc, Alex! Uite asa incepe anul bine (da, masina am testat-o la inceputul anului acesta).

Andreea Stan

 

 

This entry was posted in NE PLACE, RECOMANDAM, REVIEWS and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>