MUST SEE – Now You See Me

NowYouSeeMeDupa vizionarea Monsters University in avanpremiera (multumesc Oxygen PR si Cinema City pentru invitatie), film pe care il astept de muuuult timp cu sufletul la gura, am vrut sa dau de sfoara in tara instant cat de dezamagita am fost. Dar invat in fiecare zi ca e bine sa trag aer in piept si sa mai las lucrurile sa se decanteze si abia apoi sa imi spun opinia.


Desenul asta animat e un desen corect. Zice el ca e cu monstrii? E. Zice el ca e vorba de o universitate? E. Ce-i drept nu am gasit nici o poveste fascinanta in spate ca la Monsters Inc. ci clasicul scenariu cu  liceeni americani (de data asta este vorba despre vise si prieteni), aceleasi replici pe care ma asteptam sa le vad spuse in BH90210, un final previzibil si putin umor pe gustul unui adult. Nu au rupt nici la efecte speciale deci am sfarsit prin a purta 2 perechi de ochelari pe nasuc doar ca sa vad clar imaginea. Monsters University este un film pentru copii, cu o poveste ok si realizat corect.

Ma pregatesc asadar sa renunt la ideea ca merita sa astept aparitia unui film cu sufletul la gura (din cate imi amintesc doar Gatsby nu m-a dezamagit anul acesta) si drept urmare nici nu ma mai gandesc ca saptamana asta apare DespicableMe2.

In schimb ma declar fan al surprizelor cinematografice placute si am de gand sa ma duc la cate filme pot si cat de des pentru ca in continuare gasesc pelicule care ma ung pe suflet exact acolo unde nu am asteptari. Asa s-a intamplat cu Scenariu pentru happy end, Condamnat la viata si inca vreo doua anul asta, cand am intrat in sala fara sa stiu despre ce e vorba si apoi nu am putut sa mi le scot din cap.

Fara alte detalii suplimentare insa, va recomand sa mergeti sa vedeti Now you see me, filmul care mi-a facut sambata asta mai frumoasa. Nu are efecte speciale si nici nu e 3D si nici nu pot spune ca am fost invadata de mesaje despre el (pana la urma incep sa cred cu tarie ca filmele bune nu au nevoie de atata tam-tam) sau ca am avut curiozitatea sa vad trailer-ul inainte. Are insa in distributie nume cunoscute (Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine etc) si un subiect care, desi destul de folosit in ultima vreme – magia- este abordat extrem de diferit. O placere sa il privesti. Sa imi spuneti voi dupa ce va uitati la cele doua filme, daca nu am avut dreptate.

This entry was posted in NE PLACE, RECOMANDAM, REVIEWS and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>