Ne asteapta un week-end plin in Bucuresti

bucuresti optimistCum vara s-a incheiat, si cu aceasta ocazie si vacantele oficiale, capitala si-a reluat ritmul nebunesc.

De cativa ani incoace insa, in septembrie, reintoarcerea  la munca este „indulcita”  de o avalansa de targuri, expoziti, concerte, lansari si multe alte evenimente si manifestari  pentru toate gusturile si poftele.  Sunt atat de multe incat un calendar  de recomandari bine pus la punct nu poate fi decat binevenit pentru setarea prioritatilor.

De exemplu week-end-ul care se apropie este numai bun de petrecut in oras pentru case intampla o multime de lucruri frumoase.

La Romexpo are loc Expozitia Internationala de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire Corporala si Coafura – COSMETICS BEAUTY HAIR (26-29 septembrie). Evenimentul cu traditie este cea mai importanta intalnire a publicului cu profesionistii din domeniul cosmeticii si ingrijirii corporale/ infrumusetarii dar si zona in care de acces direct la produse si tehnologii de ultima ora, oferte avantajoase si show-uri demonstrative de machiaj si coafura.

In aceeasi perioada si in acelasi loc, puteti vizita Targul de Produse Traditionale  si o expozitie dedicata celor care se pregatesc de nunta: TARGUL GHIDUL MIRESEI. Timp de 3 zile (27-29 septembrie)  puteti profita de lichidarile de stoc la colectiile din 2013 cu reduceri de pana la 80% si oferte promotionale pentru nuntile din 2014.

Sambata si duminica (28-29 septembrie), Targul V for Verde isi redeschide portile intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46). Peste 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.

Tot in week-end (incepand de vineri, 27 septembrie) se intampla si Femei pe Matasari festivalul urban care aduna un noian de energie pe straduta bucuresteana.  Organizatorii promit ca: „Inchidem strada si deschidem drumul femeilor talentate, care se daruiesc artei. Expunem universul feminin in toata diversitatea sa. Ne delectam cu prezentari de moda, concerte, proiectii pe cladiri, jocuri, cinematograf in aer liber si teatru in strada. Impartasim cauzele umanitare pentru care femeile lupta. Participam la dezbateri privind rolul femeii in societate si seminarii pe teme controversate”.

Tot in Bucuresti se desfasoara Zilele Sigurantei Rutiere Michelin (sambata 28 si duminica 29 septembrie, Parcul Izvor). Evenimentul este deschis publicului larg, care are oportunitatea sa se implice in toate activitatile organizate in spatiile dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere si sa interactioneze cu experti precum cei de la Scoala de conducere defensiva si pilota Titi Aur sau cu reprezentanti ai Politiei Rutiere.

Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin are zone dedicate tinerilor, copiilor si adultilor in care acestia pot testa simulatoare de condus, de rasturnare si impact, se pot juca si invata cele 10 reguli de aur care ii ajuta sa fie mai in siguranta la drum.

Va propun insa sa incepeti week-end-ul cel mai tarziu vineri la 19:00 o data cu vernisajul expozitiei de astrofotografie a lui Alex Conu, de la PrioriTea.  Si apoi sa va amintiti ca s-ar putea sa fie ultimele zile frumoase de toamna si sa nu cumva sa uitati va bucurati soare, de parcuri si terase, dar mai ales de week-end!

Later edit

Era sa uit de minunatul Salonul Calului organizat de Clubul Equestria. Cel mai complex eveniment ecvestru  din Romania are in program divertismente ecvestre (parade, acrobatii, voltije dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, intrecerea Retromobil), program competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre), dar si un moment foarte creativ si spectaculos – Seara Cailor (La Nuit du Cheval).

sursa foto

This entry was posted in MERGETI ACOLO, RECOMANDAM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>