Ordinea etapelor de aplicare a machiajului

Ordinea aplicarii produselor de machiaj

Ordinea in care aplicam produsele de machiaj influenteaza rezultatul final si persistenta machiajului de-a lungul zilei.

1. Demachiati tenul in profunzime folosind un lapte demachiant sau o solutie micelara.

2. Aplicati o crema hidratanta, specifica tipului vostru de ten (matifianta in cazul unui ten mixt sau gras si satinata in cazul tenului uscat), care va servi si drept baza pentru machiaj.

 

3. Aplicati fondul de ten pe fata si iluminator in jurul ochilor. Daca va confruntati cu cearcane pronuntate, acoperiti-le folosind un corector.

 

4. Uniformizati tenul, fixand fondul de ten cu un strat de pudra pulbere translucida. Atentie la nuanta pudrei! Pentru a pastra efectul natural, aceasta trebuie sa fie intr-o nuanta mai deschisa decat cea a fondului de ten. In caz contrar, fata va parea patata.

 

5. Pentru un machiaj de zi, continuati cu conturarea discreta a ochilor in nuante naturale sau aplicati un strat de mascara pe gene dupa ce au fost ondulate.

 

6. Aplicati rujul.

 

7. Blush-ul se aplica la final, in functie de nuanta si intensitatea rujului. In cazul unui ruj in nuante puternice de rosu, burgundy sau pruna, blush-ul trebuie trasat discret, aproape insesizabil.

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>