Pacala, un spectacol al Teatrului de Animatie Tandarica, pus in scena la Grand Cinema Digiplex

Pacala - Teatrul Tandarica la Grand Cinema DigiplexIn cadrul noii stagiuni de teatru pentru copii gazduita de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animatie Tandarica va pune in scena piesa Pacala, sambata, pe 12 octombrie, de la ora 11.00. Umorul si istețimea camuflata ale celebrului erou al povestilor romanesti ii vor incanta pe cei mici. Actorii si papusile ii vor introduce pe copii in tainele adevarului si minciunii, invatandu-i pe acestia sa nu se lase pacaliti. Piesa abunda de cantece populare, cei mici avand ocazia sa invete primii pasi ai unei hore romanesti. 

Regia spectacolului este semnata de Ioan Brancu, scenografia este asigurata de Cristina Pepino, iar muzica este compusa de Dan Bălan. Din distributie fac parte Mihai Dumitrescu, Ioan Brancu si Alina Teianu.

Alaturi de Pacala, in stagiunea de toamna gazduita de Grand Cinema Digiplex, Teatrul de Animatie Tandarica va mai pune in scena urmatoarele spectacole: piesa Motanul Incaltat, pe 19 octombrie, adaptarea celebrei povesti cu talc a lui Ion Creanga, Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, Danilă Prepeleac, pe 10 noiembrie si, in data de 16 noiembrie, Frumoasa si Bestia.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate in aceasta toamna la Grand Cinema Digiplex poate fi gasit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>