Porsche 911 Turbo

porsche911Centrul Porsche Bucuresti din cel mai mare complex auto de lux din Europa de Sud Est – Porsche Pipera – a fost gazda dezvelirii noului Porsche 911 Turbo in Romania, in cadrul unui eveniment de gala. Modelul, lansat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt la inceputul acestei luni, stabileste noi standarde de dinamica si consum pentru segmentul sport.

Ofensiva modelelor Porsche la trecerea a jumatate de secol de la lansarea modelului 911 atinge noi culmi. Acum 50 de ani, modelul 911 debuta la Salonul International Auto de la Frankfurt. La numai zece ani distantaera lansat primul model 911 Turbo.

La aniversarea a 40 de ani, Porsche a prezentat noua generatie 911 Turbo – apogeul performantei dinamice si tehnologice a gamei 911. Tractiunea integrala, directia activa pe puntea din spate, aerodinamica adaptiva, farurile full-LED si cei 520 CP (560 CP in cazul versiunii 911 Turbo S) ai motorului boxer cu sase cilindri subliniaza rolul noii generatii 911 Turbo ca masina de curse, masina de zi cu zi si standard de performanta.

Jucand un rol foarte important, noul sasiu are o greutate redusa, iar ampatamentul este mai lung cu 100 mm, rotile fiind si ele mai late cu 20 mm. Sistemul activ anti-ruliu (PDCC), care este introdus in premiera pentru modelele 911 Turbo, crește performanta dinamica si mai mult.

Spectaculosul model a fost dezvelit in cadrul unei seri de gala, gazduite de Directorul General Porsche Central and Eastern Europe, Markus Eckermann si de Directorul General Porsche Inter Auto Romania, Dana Cortina.
„Pentru marca Porsche, modelul 911 este un standard de excelenta care si-a inceput parcursul acum jumatate de secol si care, in tot acest timp, a cucerit inimile iubitorilor de automobile sport din intreaga lume, inclusiv din Romania”, a declarat Dana Cortina. „Faptul ca modelul Turbo, un adevarat ”dreamcar”, a fost prezentat in Romania inaintea altor piete mai mari, ne bucura si ne confirma poziția importanta a țarii noastre pe harta Porsche. Il sarbatorim si noi, la randul nostru, incadrandu-l intr-un spațiu modern si elegant, in care 911 Turbo isi va putea intalni fanii”, a incheiat Dana Cortina.

Complexul Porsche Pipera, care a presupus o investitie totala de 15 milioane de euro, are un spatiu generos de expunere pentru o gama foarte larga de modele ale unora dintre cele mai performante marci auto din lume.
Cel mai mare complex auto de lux din Europa de Sud Est reuneste marcile Porsche, Audi, Bentley si Lamborghini si posturile de service aferente, dotate cu echipamente de ultima ora, conform cerintelor marcilor.
Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp si un depozit de piese de schimb de 2.100 mp.

Modelul Porsche 911 Turbo este acum disponibil in Romania incepand de la 142.799 Euro (fara TVA).

This entry was posted in NOUTATI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>