Primul magazin dedicat universului Disney

DSC_2210Povestile copilariei sunt cele pe care le ducem mai departe in vietile noastre – magia si fantasticul sunt elementele de baza pe care copilul incepe sa isi construiasca realul.

Avand la baza aceasta filosofie, ZooperKidz a deschis primul magazin dedicat universului Disney, in cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat in Calea Floreasca 246B. Lansarea a avut loc intr-o zi incarcata de semnificatii, fiindca in data de 16 octombrie, Disney a aniversat 90 de ani de la infiintare, 90 de ani in care ne-a incantat cu povesti frumoase, cu personaje intrate deja in istorie.

Ovidiu Stroescu, CEO ZooperKidz:

Mi-am dorit mereu sa am ocazia de a recrea acea lume fantastica ce m-a insotit pe mine de-a lungul copilariei, cred ca toti am ramas copii in adancul sufletului si cred ca odata cu deschiderea ZooperKidz ca am reusit imi realizez aceasta dorinta. A fost un proiect ce s-a derulat cu o viteza ametitoare in ultimele doua luni, un volum de munca imens din partea intregii echipe si sunt nespus de bucuros ca am reusit sa il ducem la bun final pana la data deschiderii, mai ales ca eforturile au fost impresionante

Despre ZooperKidz:

ZooperKidz vine in intampinarea parintilor care cauta cele mai bune produse pentru copiii lor, fie ca este vorba de imbracaminte, jucarii sau jocuri educationale.

Intr-un spatiu de peste 160 mp, copiii vor putea descoperi un univers intreg special creat pentru ei: cea mai completa gama de produse Disney, de la colectii de haine personalizate cu cei mai indragiti eroi, accesorii pentru scoala, la produse home deco, jucarii, figurine, filme, carti, seria de gaming Disney Infinity, toate se pot regasi deja pe rafturile magazinului.

Dincolo de toate acestea, ZooperKidz isi propune sa devina un loc magic pentru parinti si copii, transformand o simpla iesire la cumparaturi intr-o experienta mult mai bogata si interesanta. Astfel, magazinul a fost gandit si conceput in asa fel incat sa recreeze universul povestilor Disney, iar clientii sa fie transportati intr-o lume magica, plina de culoare si voie buna.

This entry was posted in NE PLACE, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>