Printesa Diana – filmul

Naomi-Watts-Lady-Di4„Printesa Diana” a fost difuzat in seara aceasta, pentru prima oara in România la VIP Studios din cadrul Grand Cinema Digiplex.

Producția, ce povesteste ultima parte din viata celei mai iubite printese din lume, a fost o adevarata surpriza pentru mine. Nu am fost pasionata de existenta ei cat era in viata, dar a fost intr-adevar una dintre cele mai mediatizate persoane ale epocii si ducea pe umeri responsabilitatea unei imagini pe care nu stiu cati ne-am dori-o cu adevarat. In timpul filmului m-am intrebat de multe ori cati dintre noi constientizeaza cu adevarat povara unei celebritati dublata de cerintele unei asemenea pozitii, care nu iti permit sa iesi pe strada fara a fi asaltat de oameni, intrebari. Sa ai totul si de fapt sa nu ai nimic.

Filmul  poarta spectatorii in viata secreta a uneia dintre cele mai iconice figuri feminine din toate timpurile, Printesa de Wales (jucată de frumoasa Naomi Watts, nominalizată de 2 ori la Premiile Oscar si care se potriveste manusa rolului). Regizorul Oliver Hirschbiegel (nominalizat la Premiile Oscar pentru productia „Der Untergang” din 2004) exploreaza ultimii 2 ani din viața Dianei, idilele ei secrete si divortul tumultuos de Prințul Charles. Toate acestea, in momentul in care isi luase viata in maini, devenind o adevarata maestra a artei celebritatii si unul dintre cei mai mari filantropi ai lumii.

Nu e un film de Oscar dar are o poveste neasteptata si ceva imi spune ca nu iese fum fara foc. Pe scurt, mergeti sa vedeti filmul pentru a descoperi o Printesa Diana asa cum nu a mai fost infatisata pana acum in public.

sursa foto

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Printesa Diana – filmul

  1. Abia astept sa-l vad si eu, saptamana viitoare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>