Protejam investitiile dentare?!

Maria Taban, Dr. Oana Taban, Catrinel HagivretaSa zicem ca ti-ai facut un implant dentar. A fost nevoie, ai vrut tu (ce stiu eu ce pitici are fiecare?!), a durut sau nu, l-ai facut la un cabinet de cartier sau la o clinica de renume. Detalii. La un moment in viata cam toti ajungem sa ne lovim de acest subiect. Eu una stiu ca aman la infinit clipa in care voi avea nevoie de asa ceva dar o sa vina cu siguranta.

Daca tu crezi ca treba s-a terminat aici, te inseli. Aparent, mai departe de investitiile financiare si de timp initiale (nu discutam de disconfort), un implant are nevoie de mentenanta. Nu rade, ca treaba e serioasa.

Exista riscuri. Si pot aparea complicatii din diverse cauze: plan de tratament, anatomice, proceduri samd, mai ales in cazul fumatorilor si diabeticilor care au nevoie de conditii speciale de intretinere. Si asta inseamna vizite la cabinet si poate, doamne fereste, la un moment dat nevoia sa il schimbi. Alti bani, alt timp pierdut, alta distractie.

In aceasta situatie, ma gandeam ca te-ar interesa sa afli ca cei  de la DENT ESTET (care doar ce si-au re lansat site-ul si arata tare bine) au lansat ieri primul plan de garantie extinsa a implantului dentar din Romania  - “IMPLANT+”. Pe scurt, contra unei sume lunare, ei au grija de mentenanta implantului tau si la nevoie, te ajuta sa il schimbi la costuri minime (platesti doar materialele daca am inteles eu bine).

Sub sloganul Nu pierde ce ai obtinut deja, Dr. Oana Taban, Founder & CEO DENT ESTET ne-a spus ca „planul de garantie extinsa pentru implantul dentar este o necesitate pe piata romaneasca, cu atat mai mult cu cat in tara noastra nu exista asigurari de sanatate cu acoperire completa pentru servicii stomatologice. Cu „IMPLANT+” nu pierzi ce ai obţinut deja, practic iti protejezi investiţia. Iar costul pentru 2 ani de garanție este cu peste 70% mai mic decât eventualul cost al retratamentului.”

De retinut este faptul ca acest serviciu se adreseaza atat pacientilor DENT ESTET, cat si altor pacienti cu o stare optima de sanatate, care au deja un implant functional. Curios sa afli mai multe detalii ? Citeste aici.

sursa fotoin imagine: Maria Taban, Dr. Oana Taban, Catrinel Hagivreta

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Protejam investitiile dentare?!

  1. Pingback: Apariții Presă 2013 Clinica Stomatologica Dent Estet

  2. Pingback: Apariții presă 2013 - Clinica Stomatologica Dent Estet

  3. Pingback: Press releases 2013 - DENT ESTET Clinics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>