Recomandari de weekend (2)

django-unchainedWeekendul acesta se anunta si el destul de plin in evenimente faine. Din puzderia de locuri de mers, am ales cateva, mai pe sufletul nostru :)

Mai intai, maine seara, o avem pe Ada Milea in concert la Clubul Taranului.

 

Filmul saptamanii este fara doar si poate Django Unchained. 8,7 pe IMDb. Nebunie in stil Tarantino, cu nominalizari multe, multe si pe merit as zice eu, distributie de zile mari (DiCaprio in rol negativ si un Cristoph Waltz greu de recunoscut).

 

In caz ca vreti o muzica mai altfel, vineri si duminica e proiectia concertului lui Andre Rieu de la Maastricht. De mers.

 

E de vizitat expozitia de la MNAR. Istorie si arta, intr-o impletire perfecta.

 

Si, fac ce fac si revin la muzica, de aceasta data cu o recomandare de suflet. Eu de Radu Captari sunt indragostita. Canta si te cucereste din prima. Musai de mers!

 

Nici Madame Butterfly nu e de ratat, vineri, la Opera Romana.

 

Duminica seara,  Trupa Obligo are un spectacol de improvizatie care nu merita ratat si care va va ajuta sa incheiati week-end-ul cu zambetul pe buze.

 

Iar daca tineti mortis sa faceti ceva shopping, puneti mana si va faceti cont pe Victoria’ Secret. Tocmai a inceput The semi-annual sale, si e ocazia perfecta sa va cumparati niste costume de baie hot-hot-hot la niste preturi dementiale. Remember, “iarna car si vara sanie”!

 

Si nu pot termina, fara a va recomanda o oprire la White Horse. De 15 ani merg acolo, de 15 ani sunt dependenta de coastele de porc marinate, care te fac sa te lingi pe degete, atat de bune sunt. Pacat doar ca nu mai au la desert Death by chocolate, care isi merita numele cu prisosinta. Desi, on a second thought, mai bine ca l-au scos. Mai bine pentru sanatatea noastra :)

 

Weekend frumos, dragii nostri!
This entry was posted in MERGETI ACOLO, RECOMANDAM and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Recomandari de weekend (2)

  1. dina says:

    preturi dementiale, da, dar cum e cu taxele de transport?

    • Bogdana says:

      Dina, cauta la ei pe site, exista pagina dedicata pentru “shipping” acolo gasesti cheltuielile de transport. Eu comand regulat de peste cinci ani de la ei. Never had problems.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>