Recomandari de weekend (3)

Screen Shot 2013-01-24 at 1.41.22 PMPentru ca avem confirmarea ca revin ninsorile, indraznesc sa va fac mai intai de toate, o sugestie mai “altfel”. Luati-va jumatatea de mana, copiii (daca ii aveti) si mergeti in Gradina Botanica. Si imi povestiti dupa, cum a fost.

In afara de o binevenita plimbare in aer liber, nu pot incepe lista recomandarilor de evenimente altfel decat printr-un un tur de forta la teatru. Nici nu se poate altfel, avand in vedere oferta.

Vineri, incepand cu ora 20:00, la Teatrul National “I. L. Caragiale” Bucuresti:

Tot vineri, la Teatrul Masca, aveti “Comedia Erorilor”.

Sambata, 26 ianuarie, incepand cu 19:30, la Sala Mare, Egoistul, in regia lui Radu Beligan, tot dansul fiind si in rolul principal.

La Godot Cafe Teatru, tot sambata, aveti Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus.

Lista completa a spectacolelor, aici.

La capitolul filme, premiera saptamanii este fara doar si poate Les Miserables. Niste informatii extrem de interesante despre film aveti aici, iar programul complet al cinematografelor il aveti pe Cinemagia.

Ca sa nu ma lungesc, si la Opera este un program incarcat, plin de reprezentatii care de care mai interesante, aveti la dispozitie programul intreg aici.

Recomandarea mea de shopping este tot online, ca si saptamana trecuta. Un magazin pe care eu il frecventez in mod sistematic si periodic, si care imi place la nebunie, pentru ca dau dovada de o operativitate iesita din comun. Ultima comanda mi-a venit in 28 de ore de la plasarea ei. Nu pare ceva iesit din comun la o prima privire, insa daca va spun ca HQ-ul se afla in Italia, mai ridicati din sprancene? 28 de ore, repet. Nu platiti taxe suplimentare, TVA sau vama, pentru ca ne aflam in interiorul UE. Taxele de transport sunt de un mare bun simt, daca e sa iau in considerare faptul ca toate coletele se trimit cu UPS-ul. Si vin cu viteza cu care vin. Ah, magazinul este YOOX. Si acum este full sezon de reduceri. Si inca ce reduceri. Doar o rugaminte am, sa nu ma bodoganiti prea tare ca vi l-am aratat, da?

La capitolul food, continui in linia inceputa saptamanile trecute, si mai vin cu o recomandare de restaurant in care am fost constant in ultimii zece-doisprezece ani. Dupa cum poate v-ati prins deja, sunt destul de conservatoare, mai ales in ceea ce priveste restaurantele. Daca gasesc unul care sa imi placa, revin in el mereu, si testez tot ceea ce se afla in meniu (la mancare dimpotriva, conservatorismul nu ma caracterizeaza deloc). Piccolo Mondo. Nimic iesit din comun. Insa tot ceea ce e in meniu acolo trebuie incercat. Si musai, masa nu e desavarsita fara o narghilea (shisha), o cafea la nisip si un desert “Special Piccolo Mondo”.

Weekend frumos si plin!

 

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Recomandari de weekend (3)

    • Bogdana says:

      Hehe, cu placere, sper sa va fie de folos! Si daca mai aveti ceva sugestii, locuri bune de mers, evenimente faine, puneti-le aici, da? Weekend frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>