15% reducere pentru ca ne cititi

dasha.roCe ati face voi, doamnelor, daca ati afla ca beneficiati de reduceri pe un site care vinde minunate genti si pantofi de piele?! Noi am porni la scanarea tuturor articolelor si calcularea pretului final dupa aplicarea discount-ului ca sa avem dovezi certe ca satisfacerea “micilor noastre dorinte” este de fapt o economie la buget.

Suna prea frumos?! Dar e adevarat.

Pentru ca s-a decis ca suntem ambasadoarele DASHA (vine in curand si anuntul mult mai oficial ;) ) noi nu putem decat sa ne bucuram de acest lucru. Si, evident, sa va oferim si voua, cititoarelor noastre, o parte din bucuria noastra. Adica un discount de 15% la orice comanda facuta pe site-ul DASHA, utilizand codul 30ROCKS in zona de voucher. Acesta reducere nu se ia in considerare cumulat cu altele DAAAAR se aplica inclusiv la produsele aflata deja la reducere.

Cam cat de frumoasa este vestea asta pentru un inceput de week-end? Succes la cumparaturi! Noi ne-am facut deja provizii.

This entry was posted in BEING 30ROCKS, NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>