Royal Chapeau

AndreeaStan_Royal_ChapeauAstazi, a avut loc lansarea celui mai nou brand de pe scena romaneasca a modei: Royal Chapeau. Creat de manechinul Adriana Andreicut, Royal Chapeau este un brand de palarii prêt-à-porter, inspirat din eleganta si rafinamentul fara varsta al unor fashion icon-uri precum Grace Kelly, Printesa Diana sau Alain Delon.

Prima colectie include 24 de modele ready to wear: 12 piese pentru femei si 12 pentru barbati, cu un design care pastreaza echilibrul intre liniile clasice si forta unui accesoriu-statement.

Palariile sunt produse in Republica Ceha, fiind realizate din fetru de blana de iepure, un material pe cat de fin, pe atat de rezistent, cu aplicatii din tesaturi pretioase precum matasea.

Palariile Royal Chapeau au preturi cuprinse intre 180 € si 250 €. Acestea vor putea fi achizitionate din showroom-ul de pe Str. Mahatma Ghandi Nr. 3, sau online, de pe site-ul royal-chapeau.

Mai multe imagini gasiti pe facebook.com/30rocks.ro

This entry was posted in BEING 30ROCKS, NE PLACE, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>