Sa ai o viata delicioasa!

Laura MihailescuIncepand de saptamana viitoare, Laura Mihailescu, blogger la gastronomist.ro, proprietara de ceainarie cu limonade delicioase si mancare buna, fost om de marketing actual food creator la @PrioriTea cu acte in regula si iubitoare de animale se alatura echipei 30rocks.

Misiunea ei este sa aduca un strop de farmec culinar  in paginile noastre. Pana atunci am invitat-o sa ne spuna cateva lucruri despre ea si proaspata sa pasiune pe care si-a validat-o cu acte in regula.

Sunt o persoana care face lucrurile pe repede inainte. Un engager, daca ar fi sa folosesc cuvintele pe care le foloseam in prezentari si rapoarte acum cateva luni.

Nu va pacalesc, in mai putin de 6 luni am facut trecerea de la o cariera in marketing la un curs de bucatar si am devenit Chef (nu m-am obisnuit cu asta, asa ca mi-am “pus numele”de Food Creator), am deschis o ceainarie mica si cocheta, PrioriTea, unde gatesc cu drag si in fiecare dimineata ma regasesc in dorinta pe care mi-am pus-o de Anul Nou – Sa am o viata delicioasa!

Stiti cum e sentimentul asta? Ca un fruct copt si cremos de avocado pe care il strangi tare cu palmele goale pentru a crea cel mai bun guacamole. E ca o rosie proaspata din gradina pe care o porti cu tine o zi intreaga doar ca sa o mirosi, pentru ca iti aduce aminte de copilarie. E ca un anason stelat pe care ti l-ai face cercei, doar ca sa ii simti aroma tot timpul cu tine. E ca o pasta italieneasca pe care ti-ai tatua-o pe mana ca sa iti aminteasca in fiecare zi ca desi drumul e greu si e al naibii de cald la 50 de grade Celsius, fericirea vine din zambetele oamenilor pe care ii hranesti.

Cand ma gandesc cum mi-ar placea sa fie viata mea de acum inainte, ca tot bate la usa 30-ul, stiu sigur ca as vrea sa fie din ce in ce mai fructata, mai plina de savoare si energie si dragoste pentru ceea ce fac.

Vreau sa va aduc si voua un strop din aroma pasiunii mele pentru arta culinara si sa va fac viata putin cate putin mai… delicioasa. Pe 30 rocks vom povesti de acum inainte despre ingrediente, delicii gastronomice, retete usoare si rapide, dar si despre trucuri culinare cu care va puteti impresiona prietenii! 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>