Sa ne incaltam cu cap

Eu nu prea sunt “shopping fan”. Poate ca vine si cu varsta :) insa de ceva vreme incoace apetitul meu pentru cumparaturi a scazut dramatic. Nu mai am rabdare, probatul a devenit o corvoada, ba chiar am ajuns experta in a-mi cumpara lucruri fara sa le mai probez. In timp am invatat sa accesorizez, sa combin, sa indraznesc, si mai ales sa cumpar cu cap, nu din impuls. Cu toate astea, recunosc ca am si eu niste slabiciuni, si la anumite lucruri nu rezist. Pur si simplu.

Unul din ele se numeste United Nude. De cand mi-au picat prima oara ochii pe brandul acesta am realizat ca sunt pierduta. M-am indragostit iremediabil. Si drept dovada, detin in “portofoliu” doua perechi de la ei, care, garantat nu trec nevazute, oricare ar fi evenimentul.

Doamnelor, va prezint United Nude. Se poate comanda online fara probleme, masurile sunt o idee mai micute (eu port 38 in 90% din cazuri, insa pantofii mei de la ei sunt 37 si vin ca “turnati”). Si nu va speriati de inaltimea tocurilor, sunt perfecte si incredibil de comode, va spun eu, cea dependenta de balerini.

Va doresc “calvar placut”, si pana dati fuga la ei pe site va las cu cateva imagini graitoare. Si zau, tare mi-as dori sa mai imi iau o pereche, dar zau daca stiu care. E imposibil sa te decizi.

 

Sursa foto

 

This entry was posted in NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sa ne incaltam cu cap

  1. Sofia says:

    Spui ca nu mai ai chef de facut cumparaturi, eu am si pentru tine, ma intreb cand o sa-mi dispara cheful asta. Pantofii sunt faini, purced la cautat balerini.

  2. Baby23 says:

    Foarte dragute botinele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>