Sa nu ne impiedicam, zic

Cea mai comentata stire este, evident, clipa in care Jennifer Lawrence s-a impiedicat pe scari, in drumul ei triumfal spre primirea statuii pentru cel mai bun rol principal feminin. Ok, dintr-o data nu a mai contat rolul, nu a mai contat efortul depus pentru acel rol, interpretarea, faptul ca a fost aleasa cea mai buna dintre cele mai bune, a contat doar ca fata s-a impiedicat. Asta este stirea. “Cosmarul oricarei femei”.

Si totusi nu e chiar cosmarul oricarei femei. Sau poate fi atata timp cat noi il promovam asa, in detrimentul tuturor celorlalte lucruri realizate de femeia respectiva inainte de marea “cadere”. Sau poate chiar o fi cosmarul vreunei femei, insa propriul sau cosmar, propria sa tara. Si daa, poate fi atata timp cat vai, a te impiedica e ceva “shameful”, ceva de care “hai sa radem, phiii, ce bine, ca uite si astia se impiedica, uraaaa, e si ei ca noi”.

So, haideti sa nu ne mai impiedicam in amanunte, si sa tinem minte rolul, interpretarea, si nu in ultimul rand, tinuta si accesorizarea. Caci, poate toate am lesinat vazand rochia Dior, care arata pur si simplu divin, insa oare cate dintre voi ati remarcat siragul Chopard cu diamante purtat la spate? O lectie de accesorizare curajoasa, din care ar fi bine sa retinem ceva :).

PS: Si revedeti filmul. Si eu intentionez sa il mai revad cel putin inca o data, mai ales ca am avut parte de disturbances la preview. Joaca magistral. La fel cum arata.

 

Sursa foto: Getty Images

LE: Ok, poate nu am lesinat toate vazand rochia, after all gusturile nu se discuta. Dar acum pe bune, ce sa poarte o femeie tanara, frumoasa, perfecta la trup, in una din cele mai importante seri din viata ei?!? Chiar si cu riscul de a se impiedica:) Poate sunt eu defecta…

 

This entry was posted in NE PLACE, NOUTATI, REVIEWS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Sa nu ne impiedicam, zic

 1. Silving says:

  Hai ca EVZ scrie mai rau : “Momente socante cu cea mai buna actrita!” Dar ce ar fi oamenii,daca nu ar critica? Ca daca nu ii poti ajunge,ii critici,nu? E mai simplu.

 2. alaxandra says:

  Nu puneti si voi o metoda de vazut pozele din articole mai simpla?

  Gen mouseover, apare lupa, click: pop-up cu sageti stanga-dreapta?

  Ca e fata asta asa frumoasa si ca sa fac un zoom-in e nevoie de prea multe clickuri.

  Pot recomanda plugin.

 3. Alina says:

  Total de acord cu tine. Sunt sigura ca Jennifer Lawrence nu a considerat acea cadere o mare rusine sau un cosmar.

  Uite ce a declarat ea dupa incidentul cu rochia de la SAG Awards:
  “It was supposed to do that, though. I planned it,” she joked. “I was concerned people would start talking about the award that I won, and my acting, so I thought I’d pull a stunt just to get things back to where they need to be.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>