Sala Dalles se transforma in Galeria Cadourilor de Craciun!

Afis craciun 48x68mm-2013-2 (1)Pulsul cumparaturilor de sarbatori se va simti chiar in inima orasului! Incepe a XVI-a editie a Targului de Craciun de la Sala Dalles!

Timp de aproape o luna, intre 28 noiembrie si 24 decembrie, de la ora 10.00 pana la 20.00, la Targul de Craciun de la Dalles, vizitatorii vor putea descoperi ultimele tendinte in arta de a face daruri de sarbatori. Numai de aici se vor putea cumpara cele mai inspirate daruri pentru cei dragi. Anul acesta la targ vor participa 96 de expozanti de top din zone cat mai diverse, care au pus mult suflet si au ales cu grija si daruire cele mai deosebite si originale idei de cadouri pentru ca toata lumea sa fie fericita atunci cand descopera surprizele de sub brad.

Iata cateva dintre cele mai interesante si inedite sugestii din ceea ce puteti gasi la Targul de Craciun de la Dalles:

  • Dintre produsele „vedeta” ale Targului se disting bradutii in miniatura, plantati in ghivece, ce pot fi daruiti intr-un ambalaj personalizat  din hartie ecologica sau saculeti de iuta, insotiti de un mesaj original. Un cadou inedit, natural si ecologic care va aduce multa bucurie celui ce-l primeste.
  • Pentru iubitorii de ceaiuri, cafele si ciocolata calda, expozantii au pregatit zeci de sortimente aromate, pentru toate gusturile si preferintele, precum si portelanuri fine din care pot fi savurate.
  • Gurmanzii vor avea de ales dintr-o gama gama larga de produse din ciocolata, dulceturi, siropuri si serbeturi naturale, dulciuri gustoase din: martipan, casute de turta dulce, acadele si alte delicii, terine si fois gras, condimente exotice si multe alte delicatese.
  • Decoratiuni interioare, ornamente si accesorii specifice sarbatorilor de iarna. Doar la Dalles veti afla care sunt cele mai noi tendinte in materie de decoratiuni de Craciun, de la globuri de sticla, pana la ornamente din lemn, realizate manual, cu multa migala, pentru bucuria sufletului si a ochiului.
  • Bineinteles ca nu puteau lipsi de la targ expozantii din zona de fashion, cu accesorii si bijuterii dar si cei cu produse cosmetice bio si jucarii din lemn pentru cei mai cuminti copii.

Se spune ca fiecare zi este un dar… Targul de Craciun de la Dalles daruieste vizitatorilor sai 28 de zile de poveste si mii de daruri!

Intrarea la targ este gratuita.

This entry was posted in CALENDAR EVENIMENTE, MERGETI ACOLO, RECOMANDAM and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>