SMOKEY EYES

Post 4- Smokey eyes 2Putem afirma cu usurinta ca smokey eyes este de departe cel mai popular machiaj al tuturor timpurilor. De-a lungul vremii a fost interpretat si reinterpretat de nenumarate ori, in functie de tendinte. Machiajul smokey eyes se diferentiaza de celelalte tipuri de make-up prin intensitatea accentuata la nivelul ochilor.

Pentru ca smokey eyes implica folosirea mai multor nuante de fard, exista un risc mai mare ca acestea sa migreze pe pometi sau sub ochi in timpul aplicarii. Pentru a evita incarcarea fetei prin numeroasele retusuri, cea mai eficienta metoda de a realiza smokey eyes este aplicand mai intai fardul pe ploape si lasand partea de uniformizare a tenului cu fond de ten si pudra la final.

Incepeti prin aplicarea unui iluminator intr-o nuanta mai deschisa decat cea a fondului de ten. Fixati iluminatorul cu o pudra pulbere invizibila si aveti baza pentru machiajul ochilor.

Paleta de nuante pentru fardurile de ochi poate varia. De la tonuri de maro (mat sau satinat) pana la variatiuni de mov, burgundy sau negru, alegerea este a voastra.

Post 4- Smokey eyesImportant este sa obtineti efectul de smokey cu ajutorul mai multor nuante de fard, puternic pigmentate si usor de estompat. Accentuati conturul inferior si superior (pe conjunctiva ochilor) al pleoapelor cu un creion khol. Inainte de a aplica creionul, incalziti mina la flacara unei brichete. Astfel, culoarea va fi mai intensa, persistenta creionului mai mare si, in acelasi timp, veti dezinfecta si mina. La final completati cu o tusa sau mai multe de mascara.

Dupa ce ati finalizat machiajul pleoapelor superioare, continuati cu uniformizerea tenului cu ajutorul unui fond de ten care se fixeaza apoi cu pudra.

Acest stil de machiaj poate fi completat de un blush in tonuri de teracota sau piersica si un ruj deschis la culoare in nuante neutre de bej-roz.

This entry was posted in INGRIJIRE, TRUP and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>