Staropramen si Centrul Ceh au adus la Bucuresti o parte din spiritul liber al orasului Praga

StaropramenExpoUn adevarat promotor al culturii si valorilor cehesti, Staropramen a sustinut un eveniment cultural cu o mare însemnatate istorica si culturala, organizat de Centrul Ceh. In data de 17 octombrie, fotograful Joseph Koudelka a expus la Foto Anexa MNAC din Bucuresti, o parte din seria de fotografii ce au documentat lupta cehilor pentru democratie si care au fost realizate pe strazile din Praga în timpul evenimentelor politice din august 1968.

Intitulata sugestiv „Invazie 68 Praga”, expozitia de fotografie alb-negru prezinta lupta pentru libertate, speranta si curaj, în cadre ce poarta semnatura inconfundabila a fotografului praghez. Aceasta serie de momente imortalizate de Joseph Koudelka evidentiaza spiritul liber al orasului Praga, acelasi spirit puternic ancorat în ADN-ul marcii Staropramen.

Staropramen continua sa fie un sustinator important al Centrului Ceh si sa promoveze în Romania cultura Cehiei cu toate valentele ei, de la muzica, la pictura, fotografie sau arta teatrala. Urmatorul eveniment prezentat de Centrul Ceh si sustinut de Staropramen va fi dedicat artei posterului de film. Expozitia “Film Poster is Not Dead” se desfasoara între 19 noiembrie si 6 decembrie la sediul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. 

This entry was posted in CALENDAR EVENIMENTE, MERGETI ACOLO, NOUTATI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>