Sunetul masinii tale

bmw xdriveO masina buna trebuie nu doar sa functioneze si sa arate bine dar si sa sune minunat.

Un numar tot mai mare de producatori auto acorda o atentie deosebita sunetelor pe care masinile lor le fac. Si nu vorbesc aici de scartaitul de roti! Daca ati crezut pana acum ca reducerea zgomotoului din interior si sunetul motorului sunt singurele preocupari ale inginerilor, veti ramane surprinsi sa aflati ca incepand cu  usile, geamurile si  pana la indicatoarele din bord,  nici un sunet pe care il poate scoate masina nu e lasat la intamplare.

Acustica joaca un rol foarte important in impresia pe care o lasa o masina iar designul audio se ocupa de obtinerea mixului perfect de sunete pentru maximizarea placerii de a conduce. Din momentul in care deschideti masina si pana coborati din ea, tot ce auziti este munca inginerilor (designer-ilor) de sunet care creeaza sunete speciale, in armonie cu look & feel-ul masinii pe care ati decis sa o conduceti. Pentru o experienta completa.

In filmuletul de mai jos cei de la BMW explica importanta designului audio la masinile lor si povestesc cu ce se ocupa inginerii lor de sunet.

This entry was posted in NE PLACE and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sunetul masinii tale

  1. meddle says:

    Interesant …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>