Trocatric

trocatricTrocatric boutique, locul in care inca nu ai ajuns, dar in care te vei intorce cu drag, a deschis usile larg tuturor! Tuturor femeilor care considera ca hainele trebuie purtate si schimbate, tuturor mamicilor care s-au lasat purtate de val si i-au cumparat puiului lor 5 rochii in plina iarna, tuturor acelora dintre voi care citesc mult si si-ar dori sa cumpere carti multe, care au multe bijuterii, dar s-au cam plictisit de ele, care isi comanda pantofi, dar nu apuca sa-i poarte in sezon, care au investit enorm in rochia de mireasa sau de domnisoara de onoare si sunt perfect constiente ca nu o vor mai purta niciodata, tuturor taticilor dornici de aventura, care au investit in diverse echipamente de schi, patinaj, muzica, etc si au realizat ca nu e tocmai ce-si doreau.


Pe toti va asteptam la Trocatric, locul unde veti putea lasa la vanzare cele de mai sus. Locul de unde puteti pleca cu alte lucruri noi sau putin folosite, pe care le veti gasi la preturi mici si prietenoase.

 

This entry was posted in MERGETI ACOLO, RECOMANDAM and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Trocatric

  1. Ioana says:

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>