Un vernisaj de neratat!

Mirona mi-a fost colega de generatie la Fotopoetica. Ma mandresc cu ea, la fel cum ma mandresc cu inca o mana de oameni din aceeasi generatie, care dincolo de talentul indubitabil, au un mod de a observa si de a imortaliza ulterior pe pelicula (fie ea de film sau digitala) si o sensibilitate ce nu te pot lasa indiferent, ba mai mult, reusesc de fiecare data sa te rascoleasca complet si iremediabil.

528183_643577132325400_74408462_n

 

Mirona va avea lansarea expozitiei “24 de ani in 24 de expresii ale solitudinii” pe 18 aprilie 2013, incepand cu ora 19:00 la Art Hub, in Bd. Marasesti 107. Imi place aceasta combinatie de oameni frumosi, Mirona pe de o parte, echipa de la Art Hub pe de alta parte, despre care a mai scris si Andreea in trecut, si nu in ultimul rand de cei care vor asigura fondul sonor la vernisajul expozitiei, din care se remarca o alta femeie exceptionala, si pe care o pot numi cu mandrie, prietena mea, Sabina Ulubeanu.

Eu nu voi putea fi acolo, imi pare nespus de rau de conjunctura lucrurilor care ma face sa fiu in acel moment la vreo 60 de kilometri distanta, insa va rog sa mergeti, pentru ca va fi hrana pentru suflet, la modul cel mai sincer. Veti avea combinatia perfecta. Fotografii superbe, montate intr-un spatiu expozitional cald si inedit si acompaniate de o muzica sublima. Ce va puteti dori mai mult pentru o seara de joi?

 

 

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NE PLACE, RECOMANDAM and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Un vernisaj de neratat!

  1. Blog Vienez says:

    ce duo imbatabil, Sabina si Mirona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>