V for Verde – targul mintilor deschise

macheta printV for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw-vegane, degustari si vanzari de bunatati bio, o zona de joaca pentru copii si un concurs de frumusete pentru biciclete.

V for VERDE merge dincolo de notiunile de bio, eco sau reciclare. Este un mod de viata, care nu neaga profesia, socialul, cluburile, escapadele cu prietenii. Vrem doar sa le traim total, constient si verde.

Start la inscrieri

V for Verde se intampla in data de 28 – 29 septembrie 2013, intre orele 11:00 – 20:00,  gazduit de peisajul verde-urban al Bucurestiului. Pasiunea si energia cu care abordam viata au ca spatiu de desfasurareCasa Universitarilor( Strada Dionisie Lupu nr 46).

Cine se poate inscrie ca si expozant?

Toti cei interesati de participare in calitate de expozanti trebuie sa isi exprime dorinta de a participa inscriindu-se la V for VERDE.

Inscrierea este deschisa tuturor celor care detin un brand creativ din urmatoarele domenii: delicatese& bunatati bio, raw & vegan/ cosmetice bio & organic/green chic fashion/ produse eco deco.

Lista este deschisa tuturor brand-urilor care respecta principiile unei vieti sanatoase si naturale.

Care sunt criteriile de selectie?

Inscrierea la targul V for VERDE nu este un concurs de viteza, ci de calitate. Conteaza mult seriozitatea, promptitudinea, implicarea si o atitudine profesionista fata de participarea la targ.

Pentru categoriile de food, treats & cosmetice, este vital ca ingredientele folosite sa fie de cea mai buna calitate, sa fie organice/bio/naturale. Doar produsele autentice, sanatoase si certificate primesc dreptul de a vinde in cadrul targului nostru.

This entry was posted in MERGETI ACOLO, NOUTATI, RECOMANDAM and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>