Your World. Your Way

bonus card garantiGarantiBank lanseaza campania „Traieste inedit cu Bonus Card”, prin care noii posesori de Bonus Card pot castiga vacante in destinatii special alese.

Cappadocia (Turcia), Reykjavik (Islanda), Edinburgh (Scotia), Copenhaga (Danemarca), Tel Aviv (Israel) si Rovaniemi (Finlanda) sunt la un Bonus Card distanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pentru un Bonus Card pana pe 16 decembrie si sa alegeti destinatia preferata. Cuplurile pot alege dintre Copenhaga, Edinburgh, Reykjavík si Tel Aviv, in timp ce Cappadocia si Rovaniemi sunt disponibile si pentru familiile cu copii.

Odata ce ati primit Bonus Card si ati facut o tranzactie de minimum 150 de lei pana la data de 30 noiembrie, intrati in prima tragere la sorti ce va avea loc pe 4 decembrie. O a doua extragere va fi pe 10 ianuarie 2014, pentru cei care fac trazactia de minimum 150 de lei pana pe 7 ianuarie 2014.

Castigatorii se vor bucura de o vacanta deosebita, cazare in hoteluri de lux cu demipensiune, excursii locale si toate costurile acoperite.

Intotdeauna ne rasfatam clientii si ii surprindem cu cele mai bune oferte, pentru ca ei sa se bucure de un tratament special. De data aceasta, ii ducem la nivelul urmator si le oferim sansa de a-si explora pasiunile si de a trai experiente unice prin simpla aparteneta la clubul select al posesorilor de Bonus Card”, spune Anca Motca, Director General Adjunct, GarantiBank.

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, posesorii de card sunt invitati sa acceseze www.bonuscard.ro pentru a afla noutati despre campaniile curente organizate impreuna cu magazinele partenere, precum si pe club.bonuscard.ro, pentru informatii legate de Campania „Traieste inedit cu Bonus Card”.

Bonus Card este un produs unic in Romania si cel mai complex instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti.

Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o achizitie, atat in tara, cat si in strainatate, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua extinsa a magazinelor partenere Bonus Card. Mai mult, clientii pot opta pentru platile in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale. Bonus Card are o retea extinsa de peste 5.000 de magazine partenere in toata tara.

This entry was posted in NOUTATI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>